داخل اپ
- تب Me رو باز کن.
- Settings رو باز کن.
- روی Delete my account بزن و تأیید کن.
بدون اپ
از همون ایمیلی که باهاش ثبتنام کردی به [email protected] ایمیل بزن تا ما حسابت رو برات حذف کنیم.
چه چیزهایی حذف میشه
پروفایلت، دویدنهات، تاجهات و عکسهات. این کار برگشتپذیر نیست. گروههایی که مربیشون هستی به یه عضو دیگه سپرده میشن تا گروه ادامه بده.